Заедно го градиме вашиот дом од соништата

 
 
Закажи повик од нас
 
 
 
 
 
 
 

10 години градиме заедничка иднина

 


Квалитетното домување не подразбира само добро уреден дом. Квалитетно домување подразбира ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН ДОМ.

Новиот објект на ДДМ ИНЖЕНЕРИНГ во населба Влае (Вангел Дину 38А) ги задоволува најстрогите стандарди благодарение на новиот систем на преградни ѕидови за прв пат применети во целиот објект.

Прв комплекс за заедничко домување во Mакедонија со комплетна имплементација на Кнауф системите за сува градба.


Види повеќе >>

 
 
 
 
 
 

За нас

 
Друштвото за градежништво , трговија и проектирање ДДМ ИНЖЕНЕРИНГ ДОО ОХРИД е основано во 2007 година, во прв момент како помала семејна компанија , со јасна визија и цел ,на пазарот на недвижнини да понуди нешто ново, современо, квалитетно но и да изгради однос на доверба и почит со сите свои клиенти и соработници.

Првата деловна активност е во општина Кисела Вода , мал објект со 8 станбени единици , изграден во предвидениот рок и распродаен додека се градеше. Овој прв импулс Ни дава за право да се охрабриме и уште посмело да продолжиме во нашата цел. Вториот објект е локација во населба Козле ,елитен дел во Скопје ,составен претежно од објекти за индивидуално домување. Како и првиот и овој објект станува успешна приказна, завршен на време и дом на уште 7 нови семејства. Во наредните години остануваме со работа во општина Карпош и реализираме уште 3 објекти во оваа општина пред повторно да се вратиме во Кисела Вода и да завршиме ушта два објекти со вкупно 31 станбена единица.

... Прочитај повеќе
 
 
 

Наши објекти

 
 
 
 

Кисела вода, Дренак, бр. 20

 
Изведба: 2010 год.
Број на станови: 7

 
 
 
 
 
 

Кисела вода, Дренак, бр. 10

 
Изведба: 2020 год.
Број на станови: 11 и 1 деловен простор

 
 
 
 
 
 

Тафталиџе 1, Каирска, бр. 12 и 12А

 
Изведба: 2014/15 година
Број на станови: вкупно 15

 
 
 
 
 
 

Кисела вода, Дренак, бр. 1

 
Изведба: 2019 год.
Број на станови: 19

 
 
 
 
 

Тафталиџе 1, Прашка, бр. 56

 
Изведба: 2017 год.
Број на станови: 8

 
 
 
 
 

Козле, Леринска 6Б

 
Изведба: 2013 год.
Број на станови: 7

 
 
 
 
 
 
 
 

Активни градилишта

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Станови за продажба

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Партнери